Babagan Kita

Hongfu Power berkomitmen kanggo dadi ahli pasokan listrik ing saindenging jagad kanthi nggunakake teknologi fantastis, desain apik, layanan global kanthi macem-macem lokasi distributor ing 5 bawana 35 negara, sing pungkasane ningkatake pasokan listrik global.

Produk Hongfu Power kalebu set generator diesel, set generator gas alam, peralatan paralel listrik. Kabeh digunakake ing aplikasi stasiun tenaga, bangunan, pabrik, rumah sakit lan industri pertambangan dll.

f1c3a84

Hongfu Power nduwe pabrik produksi 20000 kothak persegi lan 5 kantor ing luar negeri, kanthi jaringan mitra lan jaringan agen tunggal ing luwih saka 35 negara kanthi luwih saka 25.000 set generator. Jaringan global luwih saka 70 lokasi dealer menehi kapercayan marang para kooperator sing ngerti manawa dhukungan lan reliabilitas kasedhiya. 

Hongfu Power tetep raket karo mitra, kayata CUMMINS, PERKINS, DEUTZ, BAUDOUIN, DOOSAN, FAW, LOVOL, WEICHAI, SDEC, STAMFORD, LEROY SOMER, MARATHON, MECC ALTE, DEEPSEA, COMAP lsp. 

Kekuwatan Hongfu, Kekuwatan Tanpa Batas! 


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita