babagan kita

Kita mumpuni &
pengalaman ing lapangan iki

Hongfu Power komitmen kanggo dadi ahli pasokan listrik ing saindenging jagad kanthi nggunakake teknologi fantastis, desain apik, layanan global kanthi macem-macem lokasi distributor ing 5 bawana 35 negara, sing pungkasane ningkatake pasokan listrik global. Produk Hongfu Power kalebu diesel set generator, set generator gas alam, peralatan paralel listrik. Kabeh kasebut digunakake ing aplikasi stasiun listrik, bangunan, pabrik, rumah sakit lan industri tambang lsp.

about

20000㎡Pendhudhukan tanah

Produk adol panas

Priksa Produk Kita

SOLUSI DAYA

Aplikasi kita

  • kangmingsi
  • pajisi
  • daoyici
  • doushan
  • FPT
  • leiwo
  • xicai
  • huaicai
  • shangcai
  • yangdong
  • YANMAR
  • KUBOTA
  • ISUZU
  • MITSUBISHI
  • sitanfu
  • lilaisengma
  • malasong
  • MECC-ALTE

blog kita

Warta Paling Anyar Kami

  • 31

    Apa riset sing bakal dikarepake para pelanggan saka Cummins Turbo Technologies?

    Investasi terus riset lan pangembangan kanggo teknologi turbo diesel terus lan nuduhake komitmen Cummins kanggo ngirim solusi industri sing unggul ing pasar gedhe lan pasar off-highway. Kanggo informasi luwih lengkap babagan perbaikan teknologi Holset, gabung karo ...

  • 31

    Apa pengalaman Cummins karo jinis riset iki?

    Cummins duwe pengalaman luwih saka 60 taun kanggo ngembangake turbocharger Holset lan nggunakake fasilitas uji coba kanggo nindakake uji coba ketat lan analisis bola-bali babagan produk lan teknologi anyar. "Dinamika Fluid Dinamika Fluid (CFD) digunakake kanggo modhifikasi perilaku minyak ing segel s ...

  • Apa riset sing luwih dikarepake para pelanggan bisa ndeleng saka Cummins Turbo Techn ...

    Investasi terus ing riset lan pangembangan kanggo diesel tur ...

  • Apa pengalaman Cummins karo jinis riset iki?

    Cummins duwe pengalaman luwih saka 60 taun ngembangake turbut Holset ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita