YANMAR SERIES

Katrangan singkat:


Data teknis

Detail Produk

FAQ

DATA PRESTASI YANMAR

Spesifikasi 50Hz 400-230V Spesifikasi umum
GENSETS Perdana
kekuwatan
Siaga siyaga
Kuwasa
Jinis mesin CyL Bore x
Stroke
Piston
Displ.
Bahan Bakar. Minyak
kapasitas
Versi Kompak sing Bisu
Ukuran LxWxH Bobot
kW kVA kW kVA mm Ltr 75% 100% Ltr mm kg
AJ10Y 7 9 8 10 3TNV76-GGE 3 76 × 82 1.116 1,5 2 5.5 1580x810x930 359
AJ11Y 8 10 9 11 3TNV82A-GGE 3 82 × 84 1.331 1.8 2,5 5.5 1580x810x930 359
AJ15Y 10 13 11 14 3TNV88-GGE 3 88 × 90 1.642 2.3 3 6.7 1580x810x930 359
AJ20Y 14 18 15 19 4TNV88-GGE 4 88 × 90 2.19 3 4.1 6.7 1580x810x930 359
AJ22Y 16 20 18 22 4TNV84T-GGE 4 84 × 90 1,995 3.6 4.7 6.7 1580x810x990 467
AJ42Y 28 35 31 39 4TNV98-GGE 4 98 × 110 3,319 5.7 7.6 10.5 1580x810x990 667
AJ45Y 32 40 35 44 4TNV98T-GGE 4 98 × 110 3,319 7 9.4 10.5 1580x810x1165 667
AJ55Y 40 50 44 55 4TNV106-GGE 4 106 × 125 4,412 8.4 11.2 14.0 1595x810x1150 730
AJ70Y 50 63 55 69 4TNVT106-GGE 4 106 × 125 4,412 9.5 12.7 14.0 1580x810x1165 780

Introduksi mesin Yanmar:

Yanmar Co, Ltd (ヤ ン マ ー 株式会社, Yanmā Kabushiki-Gaisha) yaiku Jepang mesin diesel pabrikan didegake ing Osaka Jepang ing taun 1912. Yanmar ngasilake lan adol mesin sing digunakake ing macem-macem aplikasi, kalebu kapal laut, kapal kesenengan, peralatan konstruksi, peralatan pertanian lan set generator. Uga pabrik lan adol peralatan pertanian, peralatan konstruksi, sistem kontrol iklim, sistem aquafarming, saliyane nyedhiyakake macem-macem layanan pemantauan jarak jauh.

Perusahaan iki duwe spesialisasi ing mesin diesel, lan uga nggawe kapal mancing ringan, lambung kanggo kapal, traktor, pemanen gabungan, mesin tandur pari, pompa panas gas, pembuwang salju, transportasi, ngolah, penggalian mini, generator diesel portebel Sisi UTV lan Mesin Utilitas Abot. Nalika perusahaan diwiwiti ing taun 1912, pabrik kasebut ngasilake mesin bertenaga bensin sadurunge ngluncurake mesin diesel cilik praktis pertama ing donya ing wiwitan taun 1930-an.

Yanmar minangka pelindung tim bal-balan Divisi 1 Liga Cerezo Osaka lan sponsor kanggo Liga Champions AFC, Yanmar Racing lan sawetara program prakiraan cuaca ing televisi Jepang. Dheweke dadi sponsor klub sepak bola Jerman Borussia Dortmund lan uga dadi sponsor global Manchester United FC

Fitur Mesin

Desain anyar sistem peraturan kacepetan elektronik mesin diesel Yanmar nduweni fitur ing ngisor iki:           

1. 4 katup saben silinder, musim semi kanthi kapisah. Banyu; turbo gas buang, papat stroke, banyu mlebu kanggo jinis udara adhem, sistem injeksi bahan bakar langsung.

2. Sistem injeksi bahan bakar karo gubernur elektronik sing maju, mesin laras mesin diesel bisa diatur ing antarane 0 nganti 5% (kecepatan terus-terusan), sing bisa ngontrol kendali remot lan gampang dikendhaleni kanthi otomatis kontrol otomatis, sistem eksplorasi torsi bisa nggawe mesin cepet pulih kacepetan rotasi kanthi nambah beban dadakan.

3. Pemanas listrik ing manifes intake mesin ngidini mesin cepet / dipercaya wiwit kurang ing suhu sing murah lan bisa nyuda emisi gas omah kaca. Entuk standar emisi sing diwenehake dening pamrentah negara.

4. Proses pembakaran dioptimalake kanthi nggunakake teknologi canggih, nyuda konsumsi bahan bakar, reliabilitas sing luwih dhuwur, ora ana wektu nganyari luwih saka 15000 jam, level industri; Konsumsi bahan bakar murah, panggunaan biaya murah, efisiensi lan keamanan sing luwih dhuwur.

5. Kinerja wiwitan sing luwih apik ing suhu sithik.     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita