SERI FAWDE

Katrangan singkat:


Data teknis

Detail Produk

FAQ

DATA PRESTASI

Spesifikasi 50Hz 400-230V Spesifikasi umum
GENSETS Perdana
kekuwatan
Siaga siyaga
Kuwasa
Jinis mesin Mesin
kekuwatan
CyL Balung Stroke DSPL Bahan bakar
Kontra
Gubernur Versi Kompak sing Bisu
Ukuran LxWxH Bobot
kW kVA kW kVA kW mm mm L L / h mm kg
AJ18XC 12 15 13 16 4DW81-23D-YFD10W 17 4L 85 95 2.27 ≤240 Mekanikal 1950x900x1150 760
AJ22XC 16 20 18 23 4DW91-29D-YFD10W 21 4L 90 100 2,54 ≤230 Mekanikal 1950x900x1150 800
AJ30XC 20 25 22 28 4DW92-35D-YFD10W 26 4L 90 100 2,54 ≤230 Mekanikal 1950x900x1150 800
AJ35XC 24 30 27 34 4DW92-39D-HMS20W 29 4L 90 100 2,54 ≤230 Elektronik 1950x900x1150 850
AJ35XC 24 30 27 34 4DW93-42D-YFD10W 31 4L 90 100 2,54 ≤230 Mekanikal 2220x950x1280 1010
AJ35XC 24 30 27 34 4DX21-45D-YFD10W 33 4L 90 100 2,54 ≤220 Mekanikal 2220x950x1280 1010
AJ42XC 31 39 34 43 4DX21-53D-HMS20W 37 4L 102 118 3.86 ≤225 Elektronik 2220x950x1280 1150
AJ42XC 30 38 33 41 4DX22-50D-YFD10W 37 4L 102 118 3.86 ≤220 Mekanikal 2300x1000x1400 1250
AJ55XC 40 50 44 55 4DX22-65D-HMS20W 48 4L 102 118 3.86 ≤220 Elektronik 2300x1000x1400 1280
AJ55XC 40 50 44 55 4DX23-65D-YFD10W 48 4L 102 118 3.86 ≤215 Mekanikal 2400x1000x1400 1280
AJ70XC 50 63 55 69 4DX23-78D-HMS20W 57 6L 102 118 3.86 ≤215 Elektronik 2400x1000x1400 1260
AJ80XC 55 69 61 76 4110 / 125Z-09D-YFD10W 65 6L 110 125 4,75 ≤215 Elektronik 2600x1080x1450 1420
AJ95XC 68 85 75 94 CA4F2-12D-YFD10W 84 6L 110 115 4,75 ≤205 Elektronik 2600x1080x1450 1470
AJ110XC 80 100 88 110 6CDF2D-14D-YFD10W 96 6L 110 115 6.55 202 Elektronik 3100x1130x1650 1910
AJ140XC 100 125 110 138 CA6DF2-17D-YFD10W 125 6L 110 125 7.13 202 Elektronik 3100x1130x1650 1960
AJ165XC 120 150 132 165 CA6DF2-19D-YFD11W 140 6L 110 125 7.13 5.200 Elektronik 3100x1130x1650 1960
AJ200XC 150 188 165 206 CA6DL1-24D-VP1GW 176 6L 110 135 7.7 ≤195 Elektronik 3100x1130x1650 1960
AJ200XC 150 188 165 206 CA6DL1-24D-VP1GW 176 6L 110 135 7.7 ≤195 GAC 3100x1130x1650 1960
AJ250XC 180 225 198 248 CA6DL2-27D-VP1GW 205 6L 112 145 8,57 ≤195 Elektronik 3450x1180x2150 2800
AJ250XC 180 225 198 248 CA6DL2-27D-VP1GW 205 6L 112 145 8,57 ≤195 Elektronik 3450x1180x2150 2800
AJ275XC 200 250 220 275 CA6DL2-30D-YVP1GW 227 6L 112 145 8,57 ≤195 Elektronik 3450x1180x2150 3000
AJ275XC 200 250 220 275 CA6DL2-30D-YVP1GW 227 6L 112 145 8,57 ≤195 Elektronik 3450x1180x2150 3000
AJ345XC 250 313 275 344 CA6DM2J-39D 287 6L 123 155 11.04 ≤189 ECU 3900x1400x2250 3800
AJ345XC 250 313 275 344 CA6DM2J-39D 287 6L 123 155 11.04 ≤189 ECU 3900x1400x2250 3800
AJ385XC 270 338 297 371 CA6DM2J-41D 300 6L 123 155 11.04 ≤195 Elektronik 3900x1400x2250 3900
AJ385XC 270 338 297 371 CA6DM2J-41D 300 6L 123 155 11.04 ≤195 Elektronik 3900x1400x2250 3900
AJ415XC 300 375 330 413 CA6DN1J-45D 332 6L 131 155 12.53 ≤195 Elektronik 3900x1400x2250 3980
AJ415XC 300 375 330 413 CA6DN1J-45D 332 6L 131 155 12.53 ≤191 ECU 3900x1400x2250 3980

Pitepangan FAWDE

FAWDE Dumunung ing Wuxi, Provinsi Jiangsu, FAWDE minangka perusahaan sing diinvestasikan kanthi eksklusif miturut perusahaan China FAW Group Corporation. Didirikan ing taun 1943, lan sawise pembangunan pitung dasawarsa, pabrik saiki kalebu 670.000 meter persegi, kanthi luwih saka 3.500 karyawan, total aset RMB6.35 milyar, lan aset intangible merek RMB10.229 milyar. Saiki, ndarbeni papat wilayah tanduran, kalebu rong pangkalan mesin gedhe, siji basis manufaktur maneh mesin, lan siji basis riset kendaraan sing wis dimodifikasi, lan wis nggawe sistem produksi kanthi peralatan terkemuka ing donya, manajemen terkemuka domestik lan kualitas industri terkemuka, kanthi kapasitas produksi tahunan 600.000 mesin solar lan 15.000 kendaraan modifikasi.

Fitur Mesin

Desain anyar sistem peraturan kacepetan elektronik mesin diesel FAWDE duwe fitur ing ngisor iki:           

1. 4 katup saben silinder, musim semi kanthi kapisah. Banyu; turbo gas buang, papat stroke, banyu mlebu kanggo jinis udara adhem, sistem injeksi bahan bakar langsung.

2. Sistem injeksi bahan bakar kanthi gubernur elektronik EFC sing maju, mesin diesel tingkat sing bisa disetel bisa disetel antara 0 nganti 5% (kecepatan konstan), sing bisa nyadari kendharaan operasi jarak jauh lan gampang diwujudake kontrol otomatis, sistem eksitasi sinkron torsi bisa nggawe engine kanthi cepet pulih kacepetan rotasi kanthi cepet nambah beban.

3. Pemanas listrik ing manifes intake mesin ngidini mesin cepet / dipercaya wiwit kurang ing suhu sing murah lan bisa nyuda emisi gas omah kaca. Entuk standar emisi sing diwenehake dening pamrentah negara.

4. Proses pembakaran dioptimalake kanthi nggunakake teknologi canggih, nyuda konsumsi bahan bakar, reliabilitas sing luwih dhuwur, ora ana wektu nganyari luwih saka 15000 jam, level industri; Konsumsi bahan bakar murah, panggunaan biaya murah, efisiensi lan keamanan sing luwih dhuwur.

5. Kinerja wiwitan sing luwih apik ing suhu sithik.     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita