GE 80NG

  • GE 80NG&NGS-YC4GN135-M-EN

    GE 80NG & NGS-YC4GN135-M-EN

    80NG / 80NGS Generator gas alam Konfigurasi lan fitur utama: • Mesin gas sing efisien banget. & Alternator sink AC. • Sepur keamanan gas lan piranti perlindungan gas kanggo bocor. • Sistem pendinginan sing cocog kanggo suhu sekitar nganti 50 ℃. • Tes toko sing ketat kanggo kabeh genset. • Silencer industri kanthi kemampuan silencing 12-20dB (A). • Sistem kontrol mesin majeng: Sistem kontrol ECI kalebu: sistem kontak, sistem kontrol detonasi, sistem kontrol kacepetan, protec ...
  • GE 80NG&NGS-YC4GN135-M-EN-220V

    GE 80NG & NGS-YC4GN135-M-EN-220V

    80NG / 80NGS Generator gas alam Konfigurasi lan fitur utama: • Mesin gas sing efisien banget. & Alternator sink AC. • Sepur keamanan gas lan piranti perlindungan gas kanggo bocor. • Sistem pendinginan sing cocog kanggo suhu sekitar nganti 50 ℃. • Tes toko sing ketat kanggo kabeh genset. • Silencer industri kanthi kemampuan silencing 12-20dB (A). • Sistem kontrol mesin majeng: Sistem kontrol ECI kalebu: sistem kontak, sistem kontrol detonasi, sistem kontrol kacepetan, protec ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita