SERI KUBOTA

Katrangan singkat:


Data teknis

Detail Produk

FAQ

DATA KINERJA KUBOTA

Spesifikasi 50Hz 400-230V Spesifikasi umum
GENSETS Perdana
kekuwatan
Siaga siyaga
Kuwasa
Jinis mesin CyL Balung Stroke DSPL Bahan Bakar. Gubernur Versi Kompak sing Bisu
Ukuran LxWxH Bobot
kW kVA kW kVA mm mm L g / kw.h mm kg
AJ8KB 6 8 6.6 8 D905-E2BG 3L 72 73.6 0,898 244 Listrik 1750x900x1100 650
AJ10KB 7.5 9 8.3 10 D1105-E2BG 3L 78 78,4 1.123 247 Listrik 1900x900x1100 710
AJ13KB 8.8 11 9.7 12 V1505-E2BG 4L 78 78,4 1,498 247 Listrik 2000x900x1100 760
AJ16KB 10 13 11 14 D1703-E2BG 4L 87 92.4 1,647 233 Listrik 2000x900x1100 780
AJ22KB 15 19 16.5 21 V2203-E2BG 4L 87 92.4 2.197 233 Listrik 2200x900x1150 920
AJ25KB 18 23 19.8 25 V2003-T-E2BG 4L 83 92.4 1.999 233 Listrik 2200x900x1150 1020
AJ30KB 22 28 24.2 30 V3300-E2BG2 4L 98 110 3.318 243 Listrik 2280x950x1250 1100
AJ42KB 28 35 30,8 39 V3300-T-E2BG2 4L 98 110 3.318 236 Listrik 2280x950x1250 1150

Pambuka mesin Kubota:

Kubota Corporation (株式会社 ク ボ タ, Kabushiki-kaisha Kubota) minangka pabrikan traktor lan alat berat adhedhasar ing Osaka, Jepang. Salah sawijining sumbangsih utama yaiku nggawe Solar Ark, perusahaan kasebut didegake ing taun 1890.

Perusahaan iki ngasilake akeh produk kalebu traktor lan peralatan pertanian, mesin, peralatan konstruksi, mesin vending, pipa, katup, logam tuang, pompa lan peralatan kanggo ngresiki banyu, perawatan limbah lan penghawa udara.

Mesin Kubota ana ing bentuk diesel lan bensin utawa ignition, mulai saka mesin 0,276 liter nganti mesin 6,1 liter, ing desain digawe adhem lan cair sing adhem, kanthi induksi kanthi aspirasi alami lan paksaan. Konfigurasi silinder yaiku saka silinder siji kanggo nyarisake enem silinder, kanthi siji silinder nganti papat silinder paling umum. Mesin kasebut akeh digunakake ing peralatan pertanian, peralatan konstruksi, traktor, lan propulsi kelautan.

Perusahaan kasebut didaftar ing bagean pisanan ing Bursa Saham Tokyo lan minangka konstituen saka TOPIX 100 lan Nikkei 225

Fitur Mesin

Desain anyar sistem peraturan kacepetan elektronik mesin diesel Yanmar nduweni fitur ing ngisor iki:           

1. 4 katup saben silinder, musim semi kanthi kapisah. Banyu; turbo gas buang, papat stroke, banyu mlebu kanggo jinis udara adhem, sistem injeksi bahan bakar langsung.

2. Sistem injeksi bahan bakar karo gubernur elektronik sing maju, mesin laras mesin diesel bisa diatur ing antarane 0 nganti 5% (kecepatan terus-terusan), sing bisa ngontrol kendali remot lan gampang dikendhaleni kanthi otomatis kontrol otomatis, sistem eksplorasi torsi bisa nggawe mesin cepet pulih kacepetan rotasi kanthi nambah beban dadakan.

3. Pemanas listrik ing manifes intake mesin ngidini mesin cepet / dipercaya wiwit kurang ing suhu sing murah lan bisa nyuda emisi gas omah kaca. Entuk standar emisi sing diwenehake dening pamrentah negara.

4. Proses pembakaran dioptimalake kanthi nggunakake teknologi canggih, nyuda konsumsi bahan bakar, reliabilitas sing luwih dhuwur, ora ana wektu nganyari luwih saka 15000 jam, level industri; Konsumsi bahan bakar murah, panggunaan biaya murah, efisiensi lan keamanan sing luwih dhuwur.

5. Kinerja wiwitan sing luwih apik ing suhu sithik.     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita