Hubungi Kita

Fujian New Hongfu Motor Co., Ltd.

Alamat

No.6 Jianye Road Tongxin Economic Development Zone Zhenghe County Nanping City Fujian Provinsi China

Jam

Senen-Jumuah: 9.00.00 nganti 18.00 sore

Setu, Minggu: 10:00 esuk nganti 5:00 sore

Telpon

Telpon seluler: 0086-15806066119

Telp: 0086-591-83973021

Tetep Nyambung!

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita