GE 200NG

  • GE 200NG-MAN2876-EN

    GE 200NG-MAN2876-EN

    1. Data teknis adhedhasar gas alam kanthi nilai kalori 10 kWh / Nm³ lan metana no. > 90% 2. Data data adhedhasar biogas kanthi nilai kalor 6 kWh / Nm³ lan metana no. > 60%

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita