GE 200NG-MAN2876-EN

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

200NG / 200NGS

Set Generator gas alam

Konfigurasi utama lan fitur:

• Mesin gas sing efisien banget. & Alternator sink AC.

• Sepur keamanan gas lan piranti perlindungan gas kanggo bocor.

• Sistem pendinginan sing cocog kanggo suhu sekitar nganti 50 ℃.

• Tes toko sing ketat kanggo kabeh genset.

• Silencer industri kanthi kemampuan bisu 12-20dB (A).

• Sistem kontrol mesin canggih: sistem kontrol ECI kalebu: sistem pengapian, sistem kontrol detonasi, sistem kontrol kecepatan, sistem perlindungan, sistem kontrol rasio udara / bahan bakar lan suhu silinder. 

• Kanthi sistem Kontrol sing luwih adhem lan suhu kanggo mesthekake yen unit bisa mlaku ing suhu lingkungan 50 50. 

• Kabinet kendali listrik mandiri kanggo kontrol remot.

• Sistem kontrol multi-fungsi kanthi operasi sing gampang.

• Antarmuka komunikasi data sing digabung menyang sistem kontrol.

• Ngawasi voltase baterei lan ngisi daya kanthi otomatis.

43_Portrait+

Data jinis unit  
Jinis bahan bakar  

Gas alam

Jinis peralatan  

200NG / 200NGS

Majelis   

Pasokan listrik

 + kit penukar panas gas buang + Kabinet kontrol

Selaras karo standar

ISO3046 , ISO8528, GB2820, CE, CSA, UL, CUL

Output terus   
modulasi daya      

50%

   

75%

   

100%

Output listrik kW

100

284

150

423

200

537

Panganggone bahan bakar  kW
Efisiensi ing mode paralel  
Output terus                                      

50%

   

75%

   

100%

Efisiensi listrik

34.3

35

37.1

Saiki (A) / 400V / F = 0.8                    

 

 

 

Pratelan khusus:

1. Data teknis adhedhasar gas alam kanthi nilai kalori 10 kWh / Nm³ lan metana no. > 90%

2. Data teknis adhedhasar biogas kanthi nilai kalori 6 kWh / Nm³ lan metana no. > 60%

3. Data teknis sing dituduhake adhedhasar kahanan standar miturut ISO8528 / 1, ISO3046 / 1 lan BS5514 / 1

4. Data teknis diukur ing kahanan standar: Tekanan atmosfer mutlak : 100kPa Suhu sekitar: 25 ° C Kelembapan udara relatif: 30%

5. adaptasi Rating ing kahanan sekitar miturut DIN ISO 3046 / 1. toleransi kanggo panggunaan bahan bakar spesifik yaiku + 5% ing output dirating.

6. Parameter teknis dokumentasi mung kanggo panggunaan produk standar lan bisa diganti. Amarga dokumen iki mung kanggo referensi pra-penjualan, urutan pungkasan tundhuk karo spesifikasi teknis sing diwenehake.

Mode Insolated Data Operasi Tenaga Perdana 
Alternator sinkronisasi          

Star, 3P4h

Frekuensi Hz

50

Faktor daya  

0,8

Rating (F) Kekuwatan utama KVA KVA

250

Tegangan generator V

380

400

415

440

Saiki A

380

361

348

328

  Data kinerja genset lan teknologi manufaktur
  Overload wektu ing 1.1xSe (jam)

1

Faktor gangguan telpon (TIF) 

≤50
  Rentang setelan voltase

5 ± 5 %

Faktor harmoni telpon (THF) 

≤2% , sabenBS4999
  Penyimpangan voltase negara stabil

± 1 %

Teknologi pabrikan
  • Pigura dhasar gandheng khusus, isolasi getaran utama lan desain kanggo ngangkat kabeh
  • Kanthi cat kelas dhuwur, padhange sing tahan banter uga tahan nglawan abrasi lan nolak
  • Manual instalasi, operasi lan program wiring manual pangopènan

 

Standar lan sertifikat

  • ISO3046 , ISO8528
  • GB2820BS5000PT99, AS1359
  • IEC34ISO9001: sertifikasi sistem mutu 2008  
  Penyimpangan voltase transient-state  

-15 % ~ 20 %

  Wektu pemulihan voltase  

≤4

  Voltase ora seimbang  

1%

  Regulasi frekuensi negara tetep  

± 0,5%

 

Regulasi frekuensi negara-sementara  

-15 % ~ 12 %

  Wektu pemulihan frekuensi 

≤3

  Pita frekuensi negara sing tetep  

0,5%

  Tanggepan nanggepi wektu 

0,5

  Garis Voltan Waveform Rasio Distorsi Sinus

5%

Data emisi[1]
  Tingkat aliran lemak 1120 kg / jam
  Suhu knalpot 60 ℃ ~ 120 ℃
  Tekanan mburi knalpot maksimum sing diidini 2.5Kpa
  Emisi: (Pilihan) NOx:  <500 mg / Nm³ ing 5% residu oksigen
  CO ≤600 mg / Nm³ ing 5% residu oksigen
  NMHC ≤125 mg / Nm³ ing oksigen oksigen 5%
  H2S ≤20 mg / Nm3
  Gangguan lingkungan  
  Tingkat tekanan swara kanthi jarak nganti 1 m(adhedhasar lingkungane)

87dB (A) / Open Type 75dB (A) / Jinis Silent 

[1] Nilai emisi ing hilir konverter katalitik adhedhasar knalpot garing.

 

Gas Data
Bahan bakar

[1]

                                                        Gas alam   

Tekanan intake gas

5Kpa ~ 50Kpa

Konten volume metana

 80%

Nilai panas sing kurang (LHV)

Hu ≥ 31.4MJ / Nm3

Konsumsi Gas saben jam kanthi beban 50%                                              dimuat 75% dimuat 100%  

29 m3  

43,5 m3

55 m3

[1] Sawise komponen gas Asli kudu diwenehake dening pangguna, data data manual sing relevan bakal diowahi.Selang gas disetujoni ECER110. Komponen ing sepur gas nemokake Petunjuk 90/356 / EWG.
Layanan
Tingkat minyak (suhu sekitar luwih dhuwur tinimbang minus 5 ° C / suhu sekitar kurang saka minus 5 ° C)

API 15W-40 CF4 / API 10W-30 CF4  

Kapasitas minyak pelumas min./max.

30 L / 41L

Kapasitas coolant

40 L

Jinis coolant

Banyu empuk 50% lan larutan anti-pembekuan 50% (etilen glikol, kanthi konsentrasi larutan anti-pembekuan antara 40% -68%)

[2]

Pangopènan (jam)    

8000

     

[2] wektu pangopènan kudu tundhuk ing lingkungan aplikasi, kualitas bahan bakar uga interval pangopènan; data kasebut ora ditawakake minangka dhasar kanggo adol.  

Data kinerja AC alternatif                                 Mesin gas cekap  
Alternator merek   KANGGO  Merek mesin

MAN

Jinis motor   HCI 444C    Model mesin

E 2876 LE 302

Tegangan (V) 380   400 415 440 Jinis mesin

6 silinder mlebu, Turbocharger Exhaust kanthi turbin sing adhem banyu

omah

Rating (F) KW daya utama  

 

       Stroke x stroke (mm)

128mm × 166mm

Rating (F) Kekuwatan utama KVA  250        Pindahan (L)

12.82

Efisiensi alternatif (%) 94.6 94.6 94.6 94.6 Rasio komprèsi

11

Faktor daya  

0,8 

  Daya output output

210kW / 1500rpm

Sambungan kabel  

D / Y  

  Konsumsi minyak maksimal (kg / h)

0,15

Kelas jampel Rotor  

Kelas H  

  Aliran Min Intake, (kg / h)

 

Tingkat suhu suhu    

Kelas F  

  Metode pengapian

Kontrol silinder tunggal kanthi energi gedhe sing dikontrol kanthi elektronik  

Cara hiburan   Sikat-kurang     Mode kontrol bahan bakar

Pembakaran sing padha, kontrol loop tertutup  

Kacepetan dirating (min-1)   1500    Mode pangaturan kacepetan

Gubernur elektronik

Perlindhungan omah  

IP23 

   

 

Pematuhan alternatif karo GB755, BS5000, VDE0530, NEMAMG1-22, IED34-1, CSA22.2 lan standar AS1359. 

Yen variasi voltase utama nominal yaiku ± 2%, regulator voltase otomatis (AVR) kudu digunakake.  

Lingkup Pasokan
  Mesin Alternator                          Canopy lan dhasar                      Kabinet listrik
  Mesin gas Sistem panyiraman Pengawal LambdaAktuator gubernur elektronikMiwiti motor listrikSistem baterei  Alternator ACIsolasi kelas HPerlindhungan IP55Pengatur voltase AVRKontrol PF  Bingkai dasar sheel bajaKurungan mesin Isolator geter Kanopi tanpa swaraSaring bledug   Pemutus sirkuit udara7 sentuhan layar tutulAntarmuka komunikasi Kabinet saklar listrikSistem pangisian daya otomatis
  Sistem pasokan gas Sistem pelinciran Tegangan standar Sistem induksi / knalpot
  Sepur keamanan gasPerlindhungan kebocoran gasPengadun udara / bahan bakar Filter minyakTangki minyak bantu saben dinaneSistem minyak refining otomatis 380 / 220V400 / 230V415 / 240V   Filter udaraSilencerKnalpot knalpot
  Sepur Gas    Layanan lan dokumen   
  Katup potongan manual2 ~ 7kPa tolak tekananFilter gasKatup Solenoid Aman (jinis anti jeblugan bisa diatur) pengatur tekananPilihan kanggo nyekel api minangka pilihan Paket mesin Operasi mesin  Manual instalasi lan manual Spesifikasi kualitas gas  Manual pangopènan manual Sistem kontrol  Manual piranti lunak Sawise pandhuan layanan  Paket manual manual bagean
Konfigurasi pilihan
  Mesin Alternator Sistem pelinciran
  Filter udara kasarKatup kontrol keamanan backfirePemanas banyu Sinkronisasi - merek generator: Stamford, LeroySomer, MECCPerawatan nglawan kelembapan lan karat Trek tank minyak anyar kanthi kapasitas gedhePengukur ukurane konsumsi minyakPompa bahan bakarPemanas minyak
  Sistem listrik Sistem pasokan gas Tegangan
  Remote ngawasi sensor Kontrol jarak jauh Grid-connection Ukuran aliran gasFiltrasi gasSistem alarm pretreatment gas reduksi tekanan 220V230V240V
  Layanan lan dokumen Sistem pembakaran Sistem pertukaran panas
  Alat layananMaintenance lan bagean layanan Konverter katalitik telung arahPerisai njaga saka tutulSilencer omahPangobatan gas ekzos Radiator daruratPemanas listrikTank tank termalPompaFlowmeter

Sistem Kontrol SAC-300

Sistem kontrol sing bisa diprogram diadopsi kanthi tampilan layar tutul, lan macem-macem fungsi, kalebu: proteksi lan kontrol mesin. podo karo antarane genset utawa genset lan kisi, lan fungsi kontrol CHP, uga fungsi komunikasi. lsp.  

picture (1)

Kauntungan utama

→ Kontrol gen-set premium kanggo loro genset tunggal lan pirang-pirang operasi ing mode siyaga utawa podo.

→ Dhukungan aplikasi kompleks kanggo produksi tenaga ing pusat data, rumah sakit, bank lan uga aplikasi CHP.

→ Dhukungan mesin loro karo unit elektronik - ECU lan mesin mekanik.

→ Kontrol lengkap mesin, alternator lan teknologi sing dikontrol saka siji unit nyedhiyakake akses menyang kabeh data sing diukur kanthi koheren lan wektu sing cocog.

→ Hubungan komunikasi sing akeh ngidini integrasi lancar menyang sistem pemantauan lokal (BMS, lsp)

→ Juru internal PLC internal ngidini sampeyan ngonfigurasi logika sing disesuaikan kanggo memenuhi syarat panjaluk pelanggan dhewe tanpa duwe pamrograman ekstra lan kanthi cara sing cepet.

→ Kontrol remot lan layanan sing nyenengake  

→ Meningkat stabilitas lan keamanan

Fungsi utama    
Pemantau mesin: pendingin, pelumasan, knalpot, batere Pemantauan loop inlet gas bahan bakar Sambungan paralel lan distribusi daya kanthi otomatisVoltase lan kontrol faktor dayaNgawasi lan nglindhungi unitProtokol komunikasi Modbus adhedhasar antarmuka RS232 lan RS485 1000 acara sejarah log Kontrol remot

Sistem sambungan paralel lan grid

  Perlindhungan nganggo IP44Setel Input, Output, Weker lan Wektu Gagal otomatis kahanan darurat lan tampilan kesalahan Fungsi tampilan LCDFungsi LengkapATS (Saklar Transfer Otomatis)Fungsi GPRS nganggo SMSPangisi daya pengambang bocor Utomatik
Konfigurasi standar      
Kontrol Mesin: Lambda kontrol daur ulang ditutupSistem panyiramanAktuator gubernur elektronikWiwiti kontrol kendali kontrol kanthi cepet Kontrol Generator:Kontrol kekuwatan Kontrol RPM (sinkronisasi) Distribusi beban (mode pulo)  Kontrol voltase    Pelacakan voltase (sinkron) Kontrol voltase (mode pulau)Distribusi daya reaktif(mode pulau)   Kontrol liyane: Isi minyak kanthi otomatisKontrol pompa banyuKontrol klep kontrol Fan
Pemantauan awal awal      
voltase batereData alternator : U 、 I 、 Hz 、 kW 、 kVA 、 kVAr 、 PF 、 kWh 、 kVAhFrekuensi Genset Kacepetan MesinMesin mlaku wektuSuhu tekanan mlebuTekanan minyakSuhu Minyak Suhu pendhemPangukuran kadar oksigen ing gas buangPemriksaan status pengawasan Suhu pendhemTekanan mlebu gas bahan bakarTekanan lan suhu sistem exchanger panas
Fungsi proteksi        
Proteksi mesin Tekanan minyak murahPerlindhungan cepetCepet / cepetGagal diwiwitiSinyal kacepetan ilang  Proteksi alternatif- Kekuwatan 2xReverse- 2xOverload- 4xOvercurrent- 1xOvervoltage- 1xUndervoltage- frekuensi 1xOver / ing frekuensi- 1xUnnalalan saiki   Proteksi busbar / utomo - 1xOvervoltage- 1xUndervoltage- frekuensi 1xOver / ing frekuensi- Urutan 1xPhase - weker 1xROCOF   Perlindhungan sistem Fungsi Proteksi WekerSuhu coolant sing dhuwurNgisi kesalahanStop Darurat

 

Ukuran mung kanggo referensi.

 
Cat, Ukuran lan Bobot Genset 
Ukuran genset (dawane * jembaré * mm) mm 3880 × 1345 × 2020 
Bobot garing genset (Open Type) kg 3350
Proses Penyemprotan Lapisan bubuk kualitas apik (RAL 9016 & RAL 5017) 
Ukuran mung kanggo referensi. 
200kW Cogeneration Unit - 200NC
picture 2(1) 1(2)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita