Weichai

  • WEICHAI SERIES

    WEICHAI SERIES

    Seri Hongfu AJ-WP nggunakake mesin Weichai. Jaringan mesin Weichai kalebu sawetara merek Weichai lan Baudouin. Kisaran mesin merek Weichai saka 23KW nganti 400KW Baudouin merek eninge yaiku 406kw nganti 2450kw.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita