Ricardo

  • RICARDO SERIES

    SERI RICARDO

    Generator seri Hongfu AJ-R ngetrapake Y485BD, N4100, N4105, R6105, R6110 lan 6D10D etc mesin sing diasilake dening perusahaan mesin Ricardo ing kutha Weifang. Mesin kasebut nduwe penampilan sing luwih apik kalebu rega cukup, konsumsi minyak sing murah, linuwih, gampang dijaga.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita