SERI LOVOL

Katrangan singkat:


Data teknis

Detail Produk

FAQ

DATA PRESTASI

Spesifikasi 50Hz 400-230V Spesifikasi umum
GENSETS Perdana
kekuwatan
Siaga siyaga
Kuwasa
Mesin In-Line Mesin
kekuwatan
CyL Balung Stroke DSPL Bahan bakar
Kontra
Gubernur Versi Kompak sing Bisu
Ukuran LxWxH Bobot
kW kVA kW kVA kW mm mm L L / h mm kg
AJ35L 24 30 26 33 1003G 28 3L 100 127 2,99 6.1 Teknik 1750x780x1150 650
AJ45L 34 43 37 47 1004G 40 4L 100 127 3,99 6.9 Teknik 1850x950x1200 802
AJ55L 40 50 44 55 1003TG 44 3L 100 127 2,99 6.9 Teknik 1850x950x1200 802
AJ70L 48 60 53 66 1004TG1A 52 4L 100 127 3,99 11.3 Listrik 1850x950x1200 802
AJ85L 58 73 64 80 1004TG 65.7 4L 100 127 3,99 15.9 Teknik 1750x780x1150 802
AJ95L 68 85 75 94 1006TG1A 84.3 6L 100 127 5.99 20 Teknik 1750x780x1150 802
AJ110L 78 98 86 107 1006TG3A 86 6L 100 127 5.99 20 Listrik 1750x780x1150 802
AJ110L 80 100 88 110 1006TG2A 92.3 6L 100 127 5.99 20 Teknik 1750x780x1150 802
AJ140L 100 125 110 138 1006TAG1A 108.4 6L 100 127 5.99 28 Listrik 1853x950x1294 900
AJ150L 108 135 119 150 1006TAG 121 6L 100 127 5.99 28 Listrik 1853x950x1294 900
AJ165L 120 150 132 165 1106C-P6TAG2 130 6L 100 127 5.99 28 Listrik 2013x980x1350 1043
AJ180L 130 163 143 180 1106C-P6TAG3 141 6L 100 127 5.99 28 Listrik 2013x980x1350 1095
AJ200L 146 183 161 200 1106C-P6TAG4 158.4 6L 100 127 5.99 25.6 Listrik 2200x980x1500 1175

Introduksi Lovol Engine:

Tianjin Lovol Engines Co Ltd, sing diadegaké ing taun 1997, minangka produsen mesin diesel modern sing asalé saka tilas usaha sama Sino-UK sing jenenge Perkins Engine (Tianjin) Co, Ltd. Kita duwe rong pabrik lan luwih saka 1.000 anggota staf. Kanthi peralatan canggih sing diimpor saka Jerman lan Inggris, kita bisa ngasilake 6.000 unit saben wulan.

Saiki, kita wis nggawe seri Lovol B / D, seri Lovol 1000, seri Lovol 1100 lan platform 3L, 4L lan 6L, kanthi output daya mulai saka 28KW nganti 170KW lan kecepatan saka 1,500rpm nganti 2,800rpm. Mesin kita bisa ditrapake ing truk, peralatan teknik, pertanian, segara lan liyane. Kita wis entuk persetujuan CE, TS16949, ISO9001, EPA lan TS16949.

Kita duwe pusat R&D dhewe ing Australia. 120 insinyur R&D kanthi pengalaman 6 taun saben ngembangake item anyar kanthi rutin kanggo nganyari lini produk. Kanggo luwih apik ngladeni pelanggan, kita wis nggawe agen ing Turki, Indonesia, Nigeria lan Iran.

Konfigurasi standar:

Mesin: Lovol; Alternator: Alternator Hongfu Stamford
Kanthi 50Radiator, penggemar didorong nganggo sabuk, kanthi njaga keamanan
Alternator ngisi 12V
Alternator: alternator bantalan tunggal IP23, kelas insulasi H / H
Filter udara tipe garing, saringan bahan bakar, saringan minyak, saringan pra, saringan pendingin
Papan pemisahan garis utama
Controller digital Hongfu Standard Deepsea
Salah baterei 12V, rak lan kabel
Pipa exhaust exhaust flipp, exhaust siphon, flange, muffler
Wiwiti baterei, sekumpulan kabel penghubung
Manual pangguna, diagram wiring panel, sertifikat kompatibel.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita