Deutz

  • DEUTZ SERIES

    SERI DEUTZ

    Seri Hongfu AJ-DE ngetrapake mesin Deutz Emisi standar-EU II, EUIII loro standar standar kanggo pasar sing beda. Range 22KVA-625KVA, kinerja sampurna ing output terus-terusan, kontrol emisi, biaya konsumsi bahan bakar, geter lsp.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita