Generator Diesel

  • CUMMINS SERIES

    SERI CUMMINS

    Seri Hongfu AJ-C ngetrapake mesin Cummins. Seri Hongfu AJ-C bisa dipercaya, rega panggunaan murah, umure luwih dawa, gampang dijaga. Iki digunakake kanthi akeh ing stasiun listrik, bangunan, pabrik, rumah sakit lan industri pertambangan dll.
  • DEUTZ SERIES

    SERI DEUTZ

    Seri Hongfu AJ-DE ngetrapake mesin Deutz Emisi standar-EU II, EUIII loro standar standar kanggo pasar sing beda. Range 22KVA-625KVA, kinerja sampurna ing output terus-terusan, kontrol emisi, biaya konsumsi bahan bakar, geter lsp.
  • PERKINS SERIES

    SERI PERKINS

    Hongfu nganggo mesin Perkins lan nggawa set generator AJ-PE seri. Desain seri AJ-PE yaiku kanggo nyedhiyakake pangguna sing disetel gen. Solusi biaya investasi / biaya sing murah.
  • YANMAR SERIES

    YANMAR SERIES

    Seri Hongfu AJ-Y nggunakake mesin Yanmar sing asli diimpor saka Jepang.
  • KUBOTA SERIES

    SERI KUBOTA

    Seri Hongfu AJ-KB nggunakake mesin Kubota sing asli diimpor saka Jepang.
  • FAWDE SERIES

    SERI FAWDE

    Seri Hongfu AJ-XC nggunakake mesin FAWDE. Seri Hongfu AJ-XC bisa dipercaya, rega panggunaan murah, umure luwih dawa, gampang dijaga. Iki digunakake kanthi akeh ing stasiun listrik, bangunan, pabrik, rumah sakit lan industri pertambangan dll.
  • LOVOL SERIES

    SERI LOVOL

    Seri Hongfu AJ-L ngetrapake mesin Lovol sing nduwe ciri kompak, swara kurang, konsumsi bahan bakar murah lan kinerja dhuwur. Iki digunakake kanthi akeh ing area komunikasi, sepur, proyek, industri pertambangan lsp.
  • WEICHAI SERIES

    WEICHAI SERIES

    Seri Hongfu AJ-WP nggunakake mesin Weichai. Jaringan mesin Weichai kalebu sawetara merek Weichai lan Baudouin. Kisaran mesin merek Weichai saka 23KW nganti 400KW Baudouin merek eninge yaiku 406kw nganti 2450kw.
  • YUCHAI SERIES

    SERI YUCHAI

    Seri Hongfu AJ-YC nggunakake mesin YUCHAI sing nduweni fitur struktur kompak, swara sithik, konsumsi bahan bakar sithik lan performa dhuwur. Iki digunakake kanthi akeh ing area komunikasi, sepur, proyek, industri pertambangan lsp.
  • YTO SERIES

    YTO SERIES

    Seri Hongfu AJ-YT nggunakake mesin YTO sing nduweni fitur struktur kompak, swara sithik, konsumsi bahan bakar sithik lan kinerja tinggi. Iki digunakake kanthi akeh ing area komunikasi, sepur, proyek, industri pertambangan lsp.
  • SDEC SERIES

    SDEC SERIES

    Seri Hongfu AJ-SC nggunakake mesin SDEC sing nduweni fitur struktur kompak, swara sithik, konsumsi bahan bakar sithik lan kinerja tinggi. Iki digunakake kanthi akeh ing area komunikasi, sepur, proyek, industri pertambangan lsp.
  • RICARDO SERIES

    SERI RICARDO

    Generator seri Hongfu AJ-R ngetrapake Y485BD, N4100, N4105, R6105, R6110 lan 6D10D etc mesin sing diasilake dening perusahaan mesin Ricardo ing kutha Weifang. Mesin kasebut nduwe penampilan sing luwih apik kalebu rega cukup, konsumsi minyak sing murah, linuwih, gampang dijaga.
12 Sabanjure> >> Halaman 1/2

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita