Waranti & Pangopènan

We Janji Janji:

Ing endi wae generator sampeyan, mitra ing saindenging jagad bisa menehi sampeyan profesional, cepet, konsultasi teknis lan layanan. Operasi sing bener sesuai karo manual operasi, operator uga kudu nindakake inspeksi rutin, penyesuaian lan ngresiki kabeh bagean supaya bisa lancar lan njaga umur panjang generator. Kajaba iku, pangopènan lan ndandani kanthi rutin uga migunani kanggo nyegah kabeh bagean saka nyuwek lan nyandhang wiwitan.

Ujar:

Bagéan sing cepet-cepet, bagean-bagean sing cepet lan kesalahan sing ana amarga operasi salah digawe manungsa, pangopènan lan kasedhiyan ora bisa digunakake lan njaga konsisten karo pandhuan operasi lan pangopènan, ora dijamin karo garansi.


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita