Yuchai

  • YUCHAI SERIES

    SERI YUCHAI

    Seri Hongfu AJ-YC nggunakake mesin YUCHAI sing nduweni fitur struktur kompak, swara sithik, konsumsi bahan bakar sithik lan performa dhuwur. Iki digunakake kanthi akeh ing area komunikasi, sepur, proyek, industri pertambangan lsp.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita