SERI DEUTZ

Katrangan singkat:


Data teknis

Detail Produk

FAQ

DATA KINERJA DAUTIAN DEUTZ

Spesifikasi 50Hz 400-230V Spesifikasi umum
GENSETS Perdana
kekuwatan
Siaga siyaga
Kuwasa
Jinis mesin Mesin
kekuwatan
CyL Balung Stroke DSPL Bahan bakar
Kontra
Gubernur Versi Kompak sing Bisu
Bobot LxWxH Ukuran
kW kVA kW kVA kW mm mm L L / h mm kg
AJ22DE 16 20 18 22 BFM3 G1 20 4L 98 105 3.16 228 Mekanikal 2100x900x1280 950
AJ35DE 24 30 26 33 BFM3 G2 29 4L 98 105 3.16 226 Mekanikal 2100x900x1280 1000
AJ50DE 34 43 37 47 BFM3T 40 4L 98 105 3.16 218 Mekanikal 2220x950x1280 1120
AJ55DE 40 50 44 55 BFM3C 45 4L 108 130 4,76 212 Mekanikal 2220x950x1280 1150
AJ70DE 50 63 55 69 BF4M2012 54 4L 101 126 4,04 216 Mekanikal 2400x1000x1400 1250
AJ85DE 60 75 66 83 BF4M2012C G1 71 4L 101 126 4,04 216 Listrik 2600x1080x1450 1400
AJ85DE 60 75 66 83 BF4M2012C G2 85 4L 101 126 4,04 217 Listrik 2600x1080x1450 1400
AJ110DE 80 100 88 110 BF4M1013EC G1 97 4L 108 130 7.15 208 Listrik 2850x1080x1650 1400
AJ110DE 80 100 88 110 BF4M1013EC G2 105 4L 108 130 7.15 208 Listrik 2850x1080x1650 1680
AJ135DE 100 125 110 138 BF4M1013FC 117 4L 108 130 7.15 212 Listrik 2850x1080x1650 1750
AJ165DE 120 150 132 165 BF6M1013EC G1 146 6L 108 130 7.15 209 Listrik 3200x1130x1750 2100
AJ165DE 120 150 132 165 BF6M1013EC G2 160 6L 108 130 7.15 208 Listrik 3200x1130x1750 2150
AJ200DE 140 175 154 193 BF6M1013EC G3 166 6L 108 130 7.15 208 Listrik 3200x1130x1750 2200
AJ220DE 160 220 176 220 BF6M1013EC G4 183 6L 108 130 7.15 212 Listrik 3200x1130x1750 2200

PRESTASI DATA HUACHAI DEUTZ

Spesifikasi 50Hz 400-230V Spesifikasi umum
GENSETS Perdana
kekuwatan
Siaga siyaga
Kuwasa
Jinis mesin Mesin
kekuwatan
CyL Balung Stroke DSPL Bahan bakar
Kontra
Gubernur Versi Kompak sing Bisu
Bobot LxWxH Ukuran
kW kVA kW kVA kW mm mm L L / h mm kg
AJ250DE 180 225 198 248 BF6M1015-LA GA 208 6V 132 145 11.9 42.7 Listrik 3900x1400x2250 3000
AJ275DE 200 250 220 275 BF6M1015C-LA G1A 228 6V 132 145 11.9 47.4 Listrik 3900x1400x2250 3200
AJ300DE 220 275 242 303 BF6M1015C-LA G2A 256 6V 132 145 11.9 52.2 Listrik 3900x1400x2250 3290
AJ245DE 250 313 275 244 BF6M1015C-LA G3A 282 6V 132 145 11.9 59.3 Listrik 3900x1400x2250 3290
AJ385DE 280 350 308 385 BF6M1015C-LA G4 310 6V 132 145 11.9 66.4 Listrik 3900x1400x2250 3450
AJ415DE 300 375 330 413 BF6M1015CP-LA G1A 328 6V 132 145 11.9 71.1 Listrik 3900x1400x2250 3550
AJ480DE 350 438 385 481 BF8M1015CP-LA G1A 388 8V 132 145 15.9 75,9 Listrik 4800x1800x2250 4600
AJ500DE 360 450 396 495 BF8M1015C-LA G2 403 8V 132 145 15.9 85.4 Listrik 4800x1800x2250 4800
AJ525DE 380 475 418 523 BF8M1015CP-LA G1A 413 8V 132 145 15.9 90 Listrik 4800x1800x2250 4800
AJ550DE 400 500 440 550 BF8M1015CP-LA G2 448 8V 132 145 15.9 94.9 Listrik 4800x1800x2250 5000
AJ565DE 410 513 451 564 BF8M1015CP-LA G3 458 8V 132 145 15.9 96 Listrik 4800x1800x2250 5100
AJ580DE 420 525 462 578 BF8M1015CP-LA G4 480 8V 132 145 15.9 100 Listrik 4800x1800x2250 5100
AJ625DE 450 563 495 619 BF8M1015CP-LA G5 509 8V 132 145 15.9 106 Listrik 4800x1800x2250 5100
AH825DE 600 750 660 825 HC12V132ZL-LAG2 666 12V 132 145 23.8 209 Listrik 4800x1800x2250 5100

Introduksi Deutz Engine:

Deutz AG minangka pabrikan mesin pembakaran internal Jerman, adhedhasar ing Porz, Cologne, Jerman.

Mesin Deutz kasedhiya ing kisaran listrik 4 nganti 500 kW, kanthi penyaman udara, lenga utawa banyu lan kanthi pangarep-arep umur 20,000 lan 30,000 jam TBO (Time Antara Overhauling) babagan unit sing dibangun maneh lan merek anyar lan Bagéan lan layanan kasedhiya ing saindenging jagad

Deutz duwe mesin mesin pendingin cair sing ekonomis.

Ing taun 2007, divisi "Sistem Daya Deutz" didol menyang hosia, lan Deutz AG saiki fokus ing produksi lan adol mesin kompak kanthi merek Deutz. Dheweke fokus ing mesin manufaktur mung kanggo pelanggan, tanpa saingan kanggo kabeh peralatan rampung.

Ing taun 2012, SAME Deutz-Fahr adol mayoritas nyekel ing Deutz AG nganti Volvo, adol luwih saka 22 Yuta saham. Iki nggawe kepemilikan Volvo luwih saka 25%, lan dadi pemegang saham paling gedhe. SAME Deutz-Fahr nahan 8.4% usaha ing perusahaan kasebut

Ing taun 2017, Deutz entuk Torqeedo GmbH, spesialis kanggo drive listrik lan hibrida terpadu kanggo prau. Ing taun sing padha, Volvo wis adol kabeh saham kepemilikan ing Deutz.

Konfigurasi standar:

Mesin: Deutz; Alternator: Leroy Somer utawa Hongfu Alternator
Kanthi 50Radiator, penggemar didorong nganggo sabuk, kanthi njaga keamanan
Alternator muatan 24V
Alternator: alternator bantalan tunggal IP23, kelas insulasi H / H
Filter udara tipe garing, saringan bahan bakar, saringan minyak, saringan pra, saringan pendingin
Papan pemisahan garis utama
Controller digital Hongfu Standard Deepsea

Rong batere 12V, rak lan kabel
Pipa exhaust exhaust flipp, exhaust siphon, flange, muffler
Wiwiti baterei, sekumpulan kabel penghubung
Manual pangguna, diagram wiring panel, sertifikat kompatibel.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita