Sdec

  • SDEC SERIES

    SDEC SERIES

    Seri Hongfu AJ-SC nggunakake mesin SDEC sing nduweni fitur struktur kompak, swara sithik, konsumsi bahan bakar sithik lan kinerja tinggi. Iki digunakake kanthi akeh ing area komunikasi, sepur, proyek, industri pertambangan lsp.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita