Kasus pasinaon

Hongfu Generator Nguatake FIFA 2018

Saka 14k Juni nganti 15k Juli 2018, Acara olahraga paling hias ing sejarah manungsa - FIFA 2018.

Iki minangka pertama kali kanggo Rusia dadi tuan rumah game iki, Penyelenggara nempuh pentinge sukses ing acara iki. Hongfu Power sing misuwur kanthi Kualitas lan Produk Daya sing dipercaya bisa dipilih kanggo nyediakake tenaga darurat kanggo acara penting iki.

Proyek iki dikirim lan didhukung dening mitra Hongfu ing Rusia. Gunggunge 8 unit macem-macem jinis generator diesel sing kalebu 180kVA nganti 450kVA dipasang ing Stadion Rostov-on-Don lan Hotel kanggo njamin sumber daya terus kanggo acara internasional iki.

Minangka pakurmatan kita melu acara-acara hebat iki. Lan mbuktekake Hongfu daya lan linuwih supaya menehi generator diesel sing berkualitas tinggi.

Cases studies
Cases studies-1

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita