Penggawe gas

  • GE 50NG&NGS- YC4D90NL-M-EN

    GE 50NG & NGS- YC4D90NL-M-EN

    50NG / 50NGS Generator gas asli Setel Konfigurasi utama lan fitur: • Mesin gas sing cukup efisien. & Alternator sink AC. • Sepur keamanan gas lan piranti perlindungan gas kanggo bocor. • Sistem pendinginan sing cocog kanggo suhu sekitar nganti 50 ℃. • Tes toko sing ketat kanggo kabeh genset. • Silencer industri kanthi kemampuan silencing 12-20dB (A). • Sistem kontrol mesin majeng: Sistem kontrol ECI kalebu: sistem kontak, sistem kontrol detonasi, sistem kontrol kacepetan, protec ...
  • GE 50NG&NGS- YC4D90NL-M-EN-220V

    GE 50NG & NGS- YC4D90NL-M-EN-220V

    50NG / 50NGS Generator gas asli Setel Konfigurasi utama lan fitur: • Mesin gas sing cukup efisien. • Alternator sinkronisasi AC. • Sepur safety gas lan piranti proteksi gas saka bocor. • Sistem pendinginan sing cocog kanggo suhu sekitar nganti 50 ℃. • Tes toko sing ketat kanggo kabeh genset. • Silencer industri kanthi kemampuan silencing 12-20dB (A). • Sistem kontrol mesin majeng: Sistem kontrol ECI kalebu: sistem kontak, sistem kontrol detonasi, sistem kontrol kecepetan, syste proteksi ...
  • GE 80NG&NGS-YC4GN135-M-EN

    GE 80NG & NGS-YC4GN135-M-EN

    80NG / 80NGS Generator gas alam Konfigurasi lan fitur utama: • Mesin gas sing efisien banget. & Alternator sink AC. • Sepur keamanan gas lan piranti perlindungan gas kanggo bocor. • Sistem pendinginan sing cocog kanggo suhu sekitar nganti 50 ℃. • Tes toko sing ketat kanggo kabeh genset. • Silencer industri kanthi kemampuan silencing 12-20dB (A). • Sistem kontrol mesin majeng: Sistem kontrol ECI kalebu: sistem kontak, sistem kontrol detonasi, sistem kontrol kacepetan, protec ...
  • GE 80NG&NGS-YC4GN135-M-EN-220V

    GE 80NG & NGS-YC4GN135-M-EN-220V

    80NG / 80NGS Generator gas alam Konfigurasi lan fitur utama: • Mesin gas sing efisien banget. & Alternator sink AC. • Sepur keamanan gas lan piranti perlindungan gas kanggo bocor. • Sistem pendinginan sing cocog kanggo suhu sekitar nganti 50 ℃. • Tes toko sing ketat kanggo kabeh genset. • Silencer industri kanthi kemampuan silencing 12-20dB (A). • Sistem kontrol mesin majeng: Sistem kontrol ECI kalebu: sistem kontak, sistem kontrol detonasi, sistem kontrol kacepetan, protec ...
  • GE 200NG-MAN2876-EN

    GE 200NG-MAN2876-EN

    1. Data teknis adhedhasar gas alam kanthi nilai kalori 10 kWh / Nm³ lan metana no. > 90% 2. Data data adhedhasar biogas kanthi nilai kalor 6 kWh / Nm³ lan metana no. > 60%
  • GE 520NG&NGS-E3262 LE202-M-EN-400V

    GE 520NG & NGS-E3262 LE202-M-EN-400V

    Mesin gas sing cukup efisien. & Alternator sink AC. Sepur safety gas lan piranti proteksi gas saka bocor. Sistem pendinginan cocok kanggo suhu sekitar nganti 50 ℃.
  • GE 1000NG&NGS-G9620-M-EN-400V

    GE 1000NG & NGS-G9620-M-EN-400V

    Mesin gas sing cukup efisien. & Alternator sink AC. Sepur safety gas lan piranti proteksi gas saka bocor.
  • GE 1000NG&NGS-G9620-D-EN-6.3KV

    GE 1000NG & NGS-G9620-D-EN-6.3KV

    Mesin gas sing cukup efisien. & Alternator sink AC. Sepur safety gas lan piranti proteksi gas saka bocor.
  • GE 1000NG&SA1000NGS-T12-M-EN (Steam)

    GE 1000NG & SA1000NGS-T12-M-EN (Kukus)

    Mesin gas sing cukup efisien. Alternatif AC sinkronisasi. Sepur safety gas lan piranti proteksi gas saka bocor.
  • GE 1500NG&NGS-TCG2020V16-ML-EN-400V

    GE 1500NG & NGS-TCG2020V16-ML-EN-400V

    Mesin gas sing cukup efisien. & Alternator sink AC. Sepur safety gas lan piranti proteksi gas saka bocor. Sistem pendinginan cocok kanggo suhu sekitar nganti 50 ℃.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita