Perkins

  • PERKINS SERIES

    SERI PERKINS

    Hongfu nganggo mesin Perkins lan nggawa set generator AJ-PE seri. Desain seri AJ-PE yaiku kanggo nyedhiyakake pangguna sing disetel gen. Solusi biaya investasi / biaya sing murah.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita