Doosan

  • DOOSAN SERIES

    SEROSOS DESAN

    Seri Hongfu AJ-DO nganggo mesin Doosan sing ngimpor asli saka Korea. Range 60KVA-750KVA, kinerja sing sampurna ing output terus-terusan, kontrol emisi, biaya konsumsi bahan bakar, geter lsp. Kemampuan mbukak sing kuwat kanggo tenaga lonjakan, apik kanggo peralatan kaya menara Crane lsp.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita