Fawde

  • FAWDE SERIES

    SERI FAWDE

    Seri Hongfu AJ-XC nggunakake mesin FAWDE. Seri Hongfu AJ-XC bisa dipercaya, rega panggunaan murah, umure luwih dawa, gampang dijaga. Iki digunakake kanthi akeh ing stasiun listrik, bangunan, pabrik, rumah sakit lan industri pertambangan dll.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita