GE 50NG

  • GE 50NG&NGS- YC4D90NL-M-EN

    GE 50NG & NGS- YC4D90NL-M-EN

    50NG / 50NGS Generator gas asli Setel Konfigurasi utama lan fitur: • Mesin gas sing cukup efisien. & Alternator sink AC. • Sepur keamanan gas lan piranti perlindungan gas kanggo bocor. • Sistem pendinginan sing cocog kanggo suhu sekitar nganti 50 ℃. • Tes toko sing ketat kanggo kabeh genset. • Silencer industri kanthi kemampuan silencing 12-20dB (A). • Sistem kontrol mesin majeng: Sistem kontrol ECI kalebu: sistem kontak, sistem kontrol detonasi, sistem kontrol kacepetan, protec ...
  • GE 50NG&NGS- YC4D90NL-M-EN-220V

    GE 50NG & NGS- YC4D90NL-M-EN-220V

    50NG / 50NGS Generator gas asli Setel Konfigurasi utama lan fitur: • Mesin gas sing cukup efisien. • Alternator sinkronisasi AC. • Sepur safety gas lan piranti proteksi gas saka bocor. • Sistem pendinginan sing cocog kanggo suhu sekitar nganti 50 ℃. • Tes toko sing ketat kanggo kabeh genset. • Silencer industri kanthi kemampuan silencing 12-20dB (A). • Sistem kontrol mesin majeng: Sistem kontrol ECI kalebu: sistem kontak, sistem kontrol detonasi, sistem kontrol kecepetan, syste proteksi ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita